Laura Voutilainen

Laura lauloi itsensä suomalaisten sydämiin jo vuonna 1994 hitillään Kerran. Sittemmin Lauran levytykset ovat myyneet kultaa ja tuplaplatinaa, ja lahjakas artisti on palkittu kahdesti Emma-palkinnolla sekä vuonna 2010 Iskelmä-Finlandialla. Viime keväänä Laura hämmästytti lauluimitaatio kyvyillään tv:n puolella Tähdet Tähdet -ohjelmassa.

Vauhdikas ja monipuolinen Laura on ehtinyt uransa aikana myös tuottaa useita konsertti- ja showkiertueita sekä esiintyä lukuisilla estradeilla niin maalla kuin merelläkin.

Omien konserttiensa ohella hänet on viimeksi nähty legendaarisessa The Blues Brothers -musikaalissa, jota on esitetty Tampereen Palatsiteatterissa ja Helsingin Koitto -showravintolassa. Musiikkiteatterikokemusta Lauralle on kertynyt myös kahdesta UIT:n revyystä sekä Lahdessa esitetystä Yön Sisar -musikaalista, joka oli räätälöity nimenomaan Lauralle. Euroviisuissa Laura edusti Suomea vuonna 2002. Stars Showhun Laura lähti mukaan uteliaasti ja innokkaasti. Hänestä on mahtavaa päästä tekemään kovien ammattilaisten kanssa ihan uudenlaista showta. Laura kehottaa jättämään ennakkoluulot narikkaan ja heittäytymään hauskanpitoon – yllätyksiä on kuulemma luvassa niin yleisölle kuin tekijöillekin.

"Yllätyksiä on luvassa niin yleisölle kuin tekijöillekin!"

"Mahtavaa päästä toteuttamaan 15 vuotta päässä pyörinyt unelma!"

Jarkko Tamminen

Katso Jarkon omat sivut!