Arvostelut

"Erinomainen yhdistelmä laulua, tanssia ja komiikkaa. Jarkko Tamminen tunnettu erinomaisena imitaattorina, mutta myös lauluimitaatiot löivät ällikällä. Myös Laura Voutilaisen muuntautumiskyky yllätti positiivisesti. Vastinetta rahalle ja erittäin viihdyttävä reilu parituntinen."

- Maximus76-

"Ei voi sanoin kuvata....... Kuinka voi Suomesta löytyä näin paljon lahjakkuutta!!"

- Ippuli -

"Sanaton....Kiitos <3 oon aina ollu Laura fani mut nyt oon myös Jarkko fani <3 upeat tanssijat& bändi -tällä jaksaa taas pitkälle."

- Anne Nissinen -

"Aivan huikea! jarkko oli loistava kuten myös Laura omissa osuuksissaan. En voi käsittää miten huikeita ja lahjakkaita het molemmat ovat. Älyttömästi nähty vaivaa ja työtä ja se on kannattanut, sillä en Lontoossakaan ole ollut näin ihanassa showssa. Aivan huikee!!!!! tulisin ensi vuonna uudestaan jos esitys on tulossa! Ehdottomasti parasta kulttuuria."

- Ippa -

"Ihana, ihana Laura ja Imitaattori-näyttelijä Jarkko Tamminen! Kiitos kymppirivin villiintyneiltä viiskymppisiltä! Mahtava show Logomossa!"

- Taina Numminen -

"Ei tarvitse lähteä enään useankaan artistin keikalle kun näki ne kaikki yhtenä iltana hyvin imitoituna ja luulen että tähän auttoi takarivin paikka jolloin illuusio säilyi paremmin. Freddie mercury oli melkein liikuttavaa nähdä lavalla, miten joku pystyy tuomaan suuren legendan niin elävästi eloon. Äärimmäisen hieno kokemus koko show."

- Mimosa33 -

"Hyvin rakennettu, vaihteleva, monipuolinen ja huvittavan hyvä ilta. Sai nauraa kunnolla. Ei käynyt aika pitkäksi, koskaan ei tiennyt mitä seuraavaksi tulee."

- Lyyti -

"Todella viihdyttävä esitys. Itkunaurua vähän väliä. Aika meni kuin siivillä :)"

- OlgaK -

"Loistava bändi, loistavat tanssijat ja loistavat imitaattorit Jarkko Tamminen ja Laura Voutilainen tekivät illasta todella viihdyttävän; harvoin on teatterissa/konsertissa tullut eteen tunne "mitä, tämäkö loppui jo?". Suosittelen lämpimästi, esitys oli hintansa väärti!"

- Luuta -

"Laura ja jarkko mahtavia molemmat. Lisäksi loistavat bändi ja tanssijat. Ei voi kun ihastella taiteilijoiden ammattitaitoa."

- Makehh662 -

"Erinomainen yhdistelmä laulua, tanssia ja komiikkaa. Jarkko Tamminen tunnettu erinomaisena imitaattorina, mutta myös lauluimitaatiot löivät ällikällä. Myös Laura Voutilaisen muuntautumiskyky yllätti positiivisesti. Vastinetta rahalle ja erittäin viihdyttävä reilu parituntinen."

- Maximus76-

"Jarkko Tammisen lahjakkuus on aivan omaa luokkaansa, uskomatonta. Show oli sopivan nopeatempoinen, ei jääty turhaan venyttämään kappaleita vaan suosionosoitusten huipulla siirryttiin heti eteenpäin, siis 2,5 tuntia huutonaurua. Sanoitukset/ parodiat olivat mahtavia, sopivan rohkeita, mutta ei kuitenkaan loukkaavia. Laura Voutilainen myös aivan loistava, uskomattoman taitaja laulaja + moniosaaja ja nyt myös imitoija hänkin. Enpä ole Suomessa aikaisemmin tällaista showta nähnyt, toivottavasti mahdollisimman moni käy katsomassa esityksen, tätä ei kannata missata."

- KSapina -

"Miten joku voi olla noin taitava?!!! Jos meidän poppoo ei nauranut kippurassa, niin tuijotimme suu auki, esim. Vesku-imitaatio oli käsittämätön!!!! Meni varmaan nauraessa osa tekstistä ohi, joten pitäisi päästä uudemman kerran katsomaan!"

- Sirpa Soininen -

"Osaavaa porukkaa. Upeat tähdet. Erinomainen lavastus, puvut, bändi ja ennen kaikkea esiintyjät. Näitä lisää!!"

- Tarza -

"Uskomatonta lahjakkuutta, kiihkeä tempo. Molemmat tähdet loistivat, samoin kuin kaikki esiintyjät."

- Amigo53 -

" Parasta ja hauskinta mitä Suomessa voi nähdä. Lavalla imitoinnin, musiikin, tanssin huippukyvyt. Sen tiesikin että Tamminen osaa, myös se kuinka taitava Voutilainen oli, yllätti. Aivan mahtavaa!"

- Sikkis -

"Stars show oli loistava. Niin hyvä, että voisin mennä heti uudestaan katsomaan. Esitys oli monipuolinen eikä aika todellakaan tullut pitkäksi."

- AnuM -

"Show-elämyksiä ympäri maailmaa ammentaneena en hevin ylläty. Eilinen Stars Show valoi uskoa kotimaisen estradiviihteen valovoimaisuuteen. Idearikkaudella ja ammattitaidolla rakennettu spektaakkeli."

- Timo Salmesmaa -

Liput

Liput näytöksiin myynnissä nyt

Katso näytösajat ja osta lippuja
Facebook
Twitter