Arvostelut

"Stars Show oli ihan huikeaa viihdettä ja ylitti komeasti omat odotukset. Jarkko oli älyttömän hyvä. Laura veti kans tosi hyvin. Tanssijoiden menoa oli myös mukavaa seurata, kun oma ajatuskin ois menny siinä kyydissä jo solmuun jaloista puhumattakaan. Niin ja parasta oli huomata miten hauskaa koko Stars shown tiimillä oli. Kiitos huikeasta showsta!"

- Vesa Lundbom -

"Aivan mieletön show Hartwall Areenalla. Viihdyttävä, nopeatempoinen, ammattimainen kaksi tuntinen. Jarkko ja Laura suuri peukku teille. Lisää tällaista, kiitos."

- Tuula Öhberg -

"Huikea show! Hyvin kirjoitettu ja loistavasti toteutettu. Alusta alkaen loppuun asti yhtä tykitystä ja korkealentoa. Paras show ja spektaakkeli forever! Posket kipeät nauramisesta jo ennen puoli aikaa. Lauralle pointsit imitaatioista: erityisesti Katri Helena, Elli Haloo ja Chisu parodiat osu ja upposi."

- Timbe Nyqård -

"Aivan huikea! jarkko oli loistava kuten myös Laura omissa osuuksissaan. En voi käsittää miten huikeita ja lahjakkaita het molemmat ovat. Älyttömästi nähty vaivaa ja työtä ja se on kannattanut, sillä en Lontoossakaan ole ollut näin ihanassa showssa. Aivan huikee!!!!! tulisin ensi vuonna uudestaan jos esitys on tulossa! Ehdottomasti parasta kulttuuria."

- Ippa -

"Ihana, ihana Laura ja Imitaattori-näyttelijä Jarkko Tamminen! Kiitos kymppirivin villiintyneiltä viiskymppisiltä! Mahtava show Logomossa!"

- Taina Numminen -

"Hieno setti! Koska tahansa menen uudestaan, jos vaan on mahdollisuus.. Respect"

- Leena Horsma-Aho -

"Huikean hyvä, hauska ja viihdyttävä. Mahtavaa lahjakkuutta. Kaksi tuntia meni hujauksessa! Suosittelen kaikille ja toivottavasti uusi show-kiertue vielä joskus lähtee liikkeelle."

- Pirita Koistinen -

"Aivan loistava SHOW!!! Upeat esiintyjät: Jarkko Tamminen, Laura Voutilainen ja kaikki vierailijat sekä huippubändi! Lähtisin uudestaankin! WAU!!!"

- Sirpa Hallikas -

"Jarkko ja Laura & CO. Supernova. Fantastinen spektaakkeli. Tulta ja tappuraa koko rahalla."

- Heikki Linnapuoti -

"Minulla oli kovat odotukset, koska Peacockin Stars show oli niin huikea. Ylititte kaikki odotukseni��Aivan mieletön ilta! Tämän voimalla jaksaa taas arjen keskellä. Suu on edelleen ihan korvissa asti�Olet kyllä Jarkko superlahjakkuus!"

- Marita Hauta-aho -

"Tosi mahtava show ja lahjakkaat esiintyjät, vau!"

- Jonna Forsberg -

"Todella hyvä show! Äärettömän taitavat esiintyjät! Sai todellakin nauraa"

- Senni Peuhkuri -

"Miten joku voi olla noin taitava?!!! Jos meidän poppoo ei nauranut kippurassa, niin tuijotimme suu auki, esim. Vesku-imitaatio oli käsittämätön!!!! Meni varmaan nauraessa osa tekstistä ohi, joten pitäisi päästä uudemman kerran katsomaan!"

- Sirpa Soininen -

"Osaavaa porukkaa. Upeat tähdet. Erinomainen lavastus, puvut, bändi ja ennen kaikkea esiintyjät. Näitä lisää!!"

- Tarza -

"Uskomatonta lahjakkuutta, kiihkeä tempo. Molemmat tähdet loistivat, samoin kuin kaikki esiintyjät."

- Amigo53 -

" Parasta ja hauskinta mitä Suomessa voi nähdä. Lavalla imitoinnin, musiikin, tanssin huippukyvyt. Sen tiesikin että Tamminen osaa, myös se kuinka taitava Voutilainen oli, yllätti. Aivan mahtavaa!"

- Sikkis -

"Stars show oli loistava. Niin hyvä, että voisin mennä heti uudestaan katsomaan. Esitys oli monipuolinen eikä aika todellakaan tullut pitkäksi."

- AnuM -

"Show-elämyksiä ympäri maailmaa ammentaneena en hevin ylläty. Eilinen Stars Show valoi uskoa kotimaisen estradiviihteen valovoimaisuuteen. Idearikkaudella ja ammattitaidolla rakennettu spektaakkeli."

- Timo Salmesmaa -

Facebook
Twitter