Arvostelut

"Yksi parhaista esityksistä mitä olen koskaan käynyt katsomassa."

- Maxi -

"Ammattitaitoiset esiintyjät, huikea musiikki ja mikä fiilis, kaikki oli tehty hienosti. Kiitos puvustajille ja meikkaajille!"

- Syyskuu30 -

"Koko show oli loistava, ja sai nauraa!! Tanssinumerot hienosti suunniteltuja ja imitaatiot onnistuneita. Laura Voutilainen, you rock! Tammisesta nyt puhumattakaan!!! Erittäin toimiva paketti ja viihdyimme seurueemme kanssa erittäin hyvin!"

- TinttiM -

"Mä oon melkein sanaton Jarkon ja Lauran huikeista suorituksista! Kannattaa hommata liput niin kauan kun niitä vielä on! Oikeasti!"

- Totte -

"Siis huikeeta,mahtava niin upea show !! Sanat ei riitä kertomaan fiilistä ...ja meen katsomaan vielä uudestaan!"

- ‎Garitta Kuusimurto-Ainetdin‎ -

"Esitys ylitti odotukseni moninkertaisesti. Aivan huikeaa osaamista ja taitoa! Jarkko Tamminen, Laura Voutilainen, tähtitanssijat, bändi... kaikki upeita. Nauroin vedet silmissä ja lopussa tuli Cheekin konsertin tavoin tippa linssiin yleisön noustessa seisomaan aplodimyrskyssä. En voi enää nauramatta kuunnella Jipun ja Edelmanin duettoa (tuli eilen radiosta ja repesin). Samoin näen mielessäni mm. Haloo Helsinki ja Elli... Marko Paanasen tuunailut.... Siltsu...CHEEK jne jne. (Miten pienillä muutoksilla saikin niin aidon näköiseksi ja kuuloiseksi?! "Jaren" hymy! WOW!) Huippuluokan show!"

- Fanial -

"Esitys oli kauttaaltaan aivan huippu, Jarkko oli best of all ja Laura Voutilainen yllätti taidoillaan. Myös tanssijat ja bändi täydensivät huippuillan!"

- Pappa49 -

"Tamminen on loistava imitaattori, näyttelijä ja aivan erinomainen laulaja. Skaala on aivan valtava - huumorilla höystetty spektaakkeli antoi puhtia koko seuraavaan viikkoon. Loistavat tanssijat liittyivät saumattomasti muuhun esitykseen ja Laura on lauluesityksissään myös erittäin taitava. Lämpimät kiitokset - oli parempi kuin osasin odottaa!"

- Krimmi3 -

"Imitoinntit todella oikean oloisia. Tanssit sopivat ohjelmaan oikein hienosti. Laura Voutilainen pääs todella näyttämään osaamisensa laulajana ja tanssijana. Upea kokonaisuus. Voisin katsoa uudeleenkin."

- Oreemi -

"Koko show oli mahtava. esiintyjät olivat ammattitaitoisia. kaksituntinen meni todella nopeasti, olisin viihtynyt pidempääkin. sai nauraa oikein kunnolla, tosi mahtava show."

- Tihru -

"Nauroimme vedet silmissä koko esityksen ajan. Upeat esiintyjät ja mahtavat roolisuoritukset.Tämmöistä on kunnon show. <3"

- Merja68 -

"Aivan mahtava show, ei paremmasta väliä! Voin suositella kaikille huumorintajun omaaville ihmiselle kyseistä esitystä! "

- Antti Larinoja -

"Nauraa sai yllin kyllin... Esiintyjät loistavia. Yleisö hyvin kokoajan mukana... Kerrain viihdyn taiteen parissa ilman että olisi kokoaikana tullut "hoh hoijaa" fiilistä. "

- Olsa69 -

"Show oli huikea taidon näyte musiikin ja imitoinnin yhdistämisestä jota olisi voinut katsoa loputtomasti. Toivottavasti Jarkko Tammiselta saadaan tulevaisuudessakin nähdä jotain vastaavaa."

- Anton67 -

"Jarkko ja Laura ylittivät kaikki odotukseni. Kaverit olivat kyllä kehuneet esitystä, mutta eihän tässä sanat meinaa riittää. Poskilihakset kipeinä nauramisesta =)"

- KimmoKoo -

"Mieletön show ja maailmanluokan meininkiä! Ainoa heikkous oli se että kaikki hahmot, biisien sanat ja tarinat olivat loistavia, joten mahdotonta muistaa enää niitä kaikkia miten loistavia ne olikaan! Nyt vaan pitää sanoa kavereille että se pitää itse kokea :) Toivottavasti show:sta tulee DVD! Poskipäät oli koko viikonlopun kipeenä nauramisesta."

- Miikka24 -

"Ennakko-odotukset olivat kovat, ja ne ylittyivät reippaasti! Loistavat imitaattori -laulajat: Jarkko Tamminen on kova ammattilainen ja Laura Voutilainen on ehdottomasti tehnyt uuden aluevaltauksen! Tähän esitykseen kykenevät vain todella taitavat laulajat lisättynä loistavalla heittäytymiskyvyllä sekä huumorilla."

- Pikatsu -

Facebook
Twitter