Arvostelut

"Aivan loistava esitys, voi todellakin suositella. Sai nauraa ja paljon. Jarkko Tammisen taidot imitaattorina ja laulajana olivat mahtavaa katsottavaa ja kuunneltavaa. Laura Voutilainen lauloi upeasti hyvän orkesterin soittaessa. Parasta mitä tämän tyylistä esitystä olen koskaan lavalla nähnyt!!"

- Tittalikka -

"Sanatonta taituruutta - tämä kannattaa mennä katsomaan! Monipuolinen ja valloittava, en ole aikaisemmin nähnyt mitään vastaavaa. Suosittelen =)"

- Salla1 -

"Ilta oli täynnä monilahjakkuutta, yllätyksiä, herkkyyttä ja paljon nauruja! Sopii parikunnille, perheille, kaveri- ja työporukoille. Älkää epäröikö jättää tilaisuutta käyttämättä!"

- Deone -

"Uskomattoman taitava esiintyjäkaarti esitti toinen toistaan upeampia ja taitavampia numeroita. Suurin kumarrus tietysti Jarkko Tammiselle, idean toteuttajalle. Unohtamatta Laura Voutilaista ja ihania tanssijoitakaan. Eikähän mikään olisi toiminut ilman huippumuusikoita. Kerrassaan mahtava esitys, voisin mennä samantien katsomaan uudelleen!"

- Tuutikki -

"Ihan parasta mitä ikinä nähnyt, kaksi tuntia mieletöntä menoa!! Jarkko Tamminen on ihan käsittämättömän taitava imitoija, esiintyjä ja laulaja ja Laura Voutilainen yllätti huippuvedolla! Ostin jo uudet liput, pakko nähdä toisen kerran. AINUTLAATUINEN ESITYS!!"

- Hanne -

"Ehdottomasti nähtävä juttu. Nauroin katketakseni koko shown ajan. Ylitti moninkertaisesti odotukseni. Rohkeasti mukaan vaan. "

- Hanna68 -

"Hyvin koottu, imitointi todella hyvä, eteni loistavasti, laulu- ja tanssiosuudet olivat loistavat, musiikki hyvä. Suosittelen loistavaa esitystä."

- Rousi -

"Jarkko Tamminen ei petä. 41 hahmoa puhuen, laulaen ja tanssien. Hänen elekielensä on käsittämättömän tarkka. Jarkko on loistava viihdyttäjä. Laura Voutilainen yllätti uudella aluevaltauksella. Hänen upea laulutaitonsa pääsi jälleen esille. Koko show'n kruunasi hienot tanssiesitykset Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmasta tuttujen tähtivalmentajien kanssa."

- Eliva -

"Huikea monilahjakkuus Jarkko Tamminen loistaa showssa imitaatio- ja laulutaidoillaan! Yleisö sai nauttia upeasta laulusta, nauraa sketseille, ja ihmetellä miten Jarkon ääni voi taipua niin moneen hahmoon! Laura Voutilainen ilahdutti kauniilla äänellään, ja yllätti kuinka upeasti heittäytyi imitoimaan eri laulajia! Taitavat tanssijat ja muusikot täydensivät shown! Tässä on niin viihdyttävä esitys, kannattaa todellakin mennä katsomaan, ihastumaan ja nauramaan!!!"

- Nora -

"Upea,ihana,täytti kaikki odotukset.Suosittelen tuttaville."

- Piirma -

"Stars Show on revyymäinen imitaatioshow, joka säihkyy, räiskyy, hämmästyttää, hurmaa, naurattaa ja valloittaa."

- Ari79 -

"Visuaalinen elämys. Lavalta lähti mieletön energialähetys yleisöön, joka suorastaan hurmioitui ja miksi ei kun musiikki ja komiikka oli huipussaan. Todellinen viihteen täysiosuma."

- Retromies -

"Vihdoinkin Suomeen ollaan saatu suuren maailman tuntua! Esitys on ammattitaidolla rakennettu kokonaisuus, joka tempaisee mukaansa. Suosittelen esitystä kaikille! "

- P1kkumyy -

"Hieno show, jossa yhdistyy huumori ja loistavat laulusuoritukset. Jarkko Tammiselle täydet pisteet lauluimitaation nostamisesta uudelle tasolle. Laura Vuotilainen täydentää esitystä odottamatttoman hyvin."

- Agent66 -

"Yksi hienoimmista ja intensiivisimmistä show:sta koskaan Suomessa. Hauska, oivaltava, upea ja hyvin rakennettu kokonaisuus. Tamminen on loistava, Voutilainen yllättää todella positiivisesti ja tanssijat erinomaisia."

- Akiriihilahti -

"En ole moista ennen Suomessa nähnyt tai kuullut. Lavalla oli liikettä kuin parhaissa Las Vegasin kasinoiden esityksissä. Erinomaisia lauluimitaatioita ja julkkiskarikatyyrejä sekä Jarkolta että Lauralta. Lahjakkaasta Laurasta löytyi taas ihan uusia puolia. Loistavaa! Jarkon lauluimitaatiot jotain aivan uutta. Tämä kaveri on aivan uskomaton ilmiö täällä Suomessa. Onnea tälle uudelle modernille kabareelle."

- Ukkeli 63 -

"Jarkko Tamminen on ilmiö ja Laura Voutilainenkin oli upea ja omaisi uraa imitoijana."

- Kauris52 -

Liput

Liput näytöksiin myynnissä nyt

Katso näytösajat ja osta lippuja
Facebook
Twitter